2000 / Sinterklaas / 2001  / 2003-2004  / 2005  / 2006  / 2007  / 2008  /
verklaring mijn naam / schoolfoto's  / mini fotoalbum /


 

Ik ben van ons drieŽn als eerste geboren op 3 januari 1996.
Ik zit momenteel in het laatste jaar van VMBO Aoc-oost in Twello.

Ik zit nog steeds op handbal bij SvSchalkhaar, waar ik het keepen in de A2 voor mijn rekening neem.
Daarnaast heb ik een lease paard, het is een merrie en haar naam is Els, zij staat in Welsum.

Ondertussen is er al weer heel veel gebeurd en is er veel te vertellen, de pagina is nu onderverdeeld in jaartallen, anders raak ik ook in de war met het vertellen van hoe en waarom. Ook zijn er vele foto's te vinden in het minifotoalbum.

2000:
Ik zit sinds 10 januari 2000 op de basisschool en vond het best een beetje eng, maar gelukkig heb ik leuke juffen, te weten: juf Bea en juf Jeannete.


Dit is mijn klas, het kringgesprek met juf Bea.En dit is ons gymlokaal, gymmen vind ik leuk.

 

Ik kan heel goed spelen en vind het ook leuk om mijn zusjes een beetje te plagen, want alles wat zij doen wil ik eigenlijk ook. Daarnaast mag ik heel graag iedereen vertellen wat er moet gebeuren.

Ik vind kleuren en met poppen spelen heel leuk, ook help ik mama graag. Daarnaast ben ik een grote liefhebster van muziek, dansen doe ik ook heel graag en natuurlijk ken het de kabouterdans!

Ik heb nog niet zo heel lang een bril en nu is dit dan ook eindelijk op de foto te zien. En ik vind ook dat de bril gezien mag worden!

 

 

Zo daar ben ik dan weer, ik voel me nu thuis op school, ik vind bijna alles leuk en doe met heel veel dingen al mee. Ook heb ik laatst een keer bij een meisje uit de klas gespeeld. Daarnaast heb ik ook een nieuw vriendinnetje Marleen, zij woont aan de overkant en is hier pas komen wonen.

Mijn favoriet is het knutselen, vooral knippen en plakken. Zo heb ik vorig jaar voor moederdag mooie grote bloemen gemaakt, met een vaas erbij hoor, die mochten wij zelf versieren, deze is dan ook prachtig geworden.
Voor vaderdag heb ik toen een postzak gemaakt, heel handig kan ik papa's post hierin doen, hoeft papa niet meer te zoeken.

Laatst met die korte hittegolf mochten we op school 's middag lekker onder de sproeier, na afloop, was ik mijn bril en slippers kwijt, nadat we met z'n allen hebben gezocht hebben wij de spullen terug gevonden.

Kamperen vind ik ook leuk en gezellig, want op de camping in Raalte waar wij waren, kwamen Opa & Oma, Betty & Marcel, tante Ineke & ome Frits ook op bezoek. Ook mochten wij met onze grote nicht Nicole naar de grote speeltuin, waar een hele hoge glijbaan staat. Jiep, Jiep, Hoera!!

 

     
Wat ik ook heel leuk vind is schommelen!!


Deze bloemen heb ik gestempeld op school

 

Op school doen wij een heleboel leuke dingen, zoals laatst heb ik een haloptreden gehad, ik was beer nummer 2, tijdens een liedje over een beer, moest ik steeds een plaats opschuiven naar achter, net zolang totdat ik van de bank "afviel". Dit deed ik heel slim en liet mij zachtjes vallen.
Ook hebben wij op school een hele gezellige paasbrunch gehad, zie hieronder de foto's

Hier is mijn 1e haloptreden Lekker smikkelen tijdens de paasbrunch

 

 

Zo daar ben ik dan weer, na een heerlijke vakantie op de camping bij onze sta-caravan (2000). Ik heb het daar heerlijk gehad, bijna dagelijks kreeg ik een ijsje, ik mocht samen met mijn zusjes of alleen naar de speeltuin of naar opa & oma. Dat deed ik dan mooi op de fiets, dan scheelt een heleboel tijd en je wordt er lang niet zo moe van! En ik heb toch maar mooi geleerd om te fietsen zonder zijwieltjes, nou dat dat met vallen en opstaan moest gebeuren ben ik vaak gehoord en ook zelf ondervonden. Mijn eerste echte fietstocht eindigde in een struik, ik was uitgegleden over steentjes en vloog uit de bocht. Gelukkig was ik vlak bij de caravan van mijn tante en nadat ik een behoorlijke keel had opgezet, kwam hulp snel aangehold. Papa was er het eerst en die schrok zich een hoedje, mijn bril lag op de grond en ik had een hoofdwond die behoorlijk bloedde en verder schaafplekken op mijn benen en armen. Maar ik ben een doorzetter en nadat ik mij eerst heb laten troosten door iedereen, stapte ik even later weer op de fiets. Dit ging een stuk beter tot de volgende dag, toen ben ik weer gevallen, nu was ik toevallig weer in de buurt bij mijn tante en oom. Gelukkig viel het mee en ach ik zat toch al onder de schaafplekken. Vanaf die tijd heb ik wel geprobeerd het pad bij mijn tante en oom zoveel mogelijk te vermijden!

Verder hebben we nog gezwommen en zijn nog naar de kinderboerderij geweest en heel sjiek uit eten bij de Chinees, samen met de hele familie van mama. Omdat opa Theo en oma Bertha vorig jaar 65-jaar getrouwd waren!! 65 jaar getrouwd, ik moet er nog niet aan denken....
Vlak na de vakantie heb ik een nieuwe fiets gekregen een hele mooie met oranje, geel en blauw, nu ook een standaard en een fietsmand, want mijn pop Emma moet natuurlijk ook overal mee naar toe.

En nou vergeet ik bijna Witje, mijn lieve konijn, heb je zijn foto's al gezien? Wat een scheetje he! Samen met mijn zusjes zorg ik goed voor hem. Het liefst haal ik hem iedere dag uit zijn hok, helaas mag ik dat niet zelf doen, anders schrikt hij misschien en dan loopt ie weg, ik heb er zelfs wel eens van gedroomd! En dat vond ik helemaal niet leuk! Pas toen ik Witje in zijn hok zag zitten kon ik weer lekker gaan slapen.

Wij hadden het op school over het thema: ziek zijn.
Nu wil het toeval dat de mama van Anne bij de ziekenwagen werkt, dus die kwam een ochtendje langs met een echte ziekenwagen, zodat wij alles konden bekijken en vragen. Reuze interessant, tenminste als je er zelf niet "echt" in hoeft te liggen.

 


Hier word op school hard gewerkt aan een kabouter, ik heb ook zo'n kabouter gemaakt en die heeft heel gezellig een paar maanden op onze keukendeur gehangen. Als ik dan naar buiten ging, kwam ik altijd langs de kabouter.

 

 

Sinterklaas:

Voor Sinterklaas en zijn Pieten heb ik heel wat afgekleurd, deze kleurplaat mocht mama scannen
voor de homepage.

Op school was het ook heel gezellig, wij kregen zelfs Pietenbezoek. Ook zijn later de rommelpieten nog geweest, toen door de hele school, werkelijk alles lag overhoop. Tja en wij konden alles weer opruimen, gelukkig hadden ze wel her en der pepernoten neer gestrooid, zodat het opruimen best gezellig was.

 

 

 

 

Ook kwam Sinterklaas aan op onze school, dit was in een koets, dat was heel gezellig, alle kleuters zaten in de hal, met mooi versierde mutsen op. 

Het was een waar feest en wij kregen ook nog cadeautjes, wat is het toch een lieve man, ik heb een verrekijker gekregen, met een loep erbij. Kan ik die mooi meenemen naar het bos of de camping, om de vogels eens beter te bekijken.

Zo waren wij echte bofkonten, want wij mochten ook nog Sinterklaas vieren bij Krehalon, Stegeman en thuis natuurlijk, dat we echt verwent zijn, hoef ik niet uit te leggen. Maar ik heb de Sint ook verwent hoor! Hij heeft van mij een prachtige tekening gehad en ook een hartje van strijkkralen. En bang... nee hoor ik gaf Sinterklaas gewoon een hand. En natuurlijk voor Americo lekkere wortels en hooi! En voor Piet hebben wij ook nog pepernoten gebakken.

 

 

2001:
In het nieuwe schooljaar kregen wij een nieuwe juf, dat is juf Erica. Ik vond het helemaal te wauw bij haar! Hieronder wat foto's van dingen die wij allemaal bij haar deden.

   

Hier vieren wij de verjaardag van juf, altijd leuk die feestjes

 

 

 


       
    Bomen verven                                        Het kerstdiner                                            Thema heksen

 

 

2003 / 2004
Dit zijn 2 jaartallen, omdat ik groep 3 2x gedaan heb en dat heeft zo zijn voordelen, ik mocht van juf Leonie vaak andere kinderen helpen en de juf natuurlijk ook! En een heleboel ook leuke dingen zoals schoolreisjes heb ik dus ook 2x gedaan! In het begin vond ik het wel moeilijk, want mijn zussen gingen wel naar groep 4, gelukkig had ik snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes dus na 1 week voelde ik mij weer een vis in het water!

 

Ook in groep 3 deden wij een haloptreden

 

 

 

 

In groep 3 ben ik begonnen met zwemles
ik was de snelste van het stel, eerst mijn
A-diploma

En 2 maanden later mochten Ilse
en ik samen afzwemmen
voor diploma B

 

 

 

 

       
Dit was een geweldig project de Boerderij, wij moesten ook de stal uitmesten en de dieren voeren.

   
Andere leuke dingen: Paaseieren zoeken en in de klas pannenkoeken bakken!

 

 

 

Hier ben ik bij Betty & Marcel, samen met de hondjes Romy en Kyra, dat zijn weer hondjes van Arnold & Sandra vrienden van hun.

En ik ben een echte dierenvriend en zo te zien voelen Romy en Kyra zich ook prima op hun gemak.

 

 

 

 

 

 

Dit is mijn zelfgemaakte vlot,
dat heb ik bij de knutselclub
op de camping gemaakt
Toen het wat donkerder werd
gingen we naar het meer, om de
vlotten te laten varen, met het
kaarsje aan. Erg leuk om te zien.

Ik ga dit jaar als
prinses naar het
kerstdiner op school

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Hiernaast wordt mijn naam verklaard

 

 

    en een korte uitleg over hoe ik zou zijn, ik moet zeggen heel veel klopt wel.

 

    Wil je hem beter bekijken klik dan op de afbeelding.

 

 

 

 

Schoolfoto's:


mijn eerste schoolfoto

2000


schoolfoto

2001


mijn laatste kleuter schoolfoto
2002

Groep 3

2003


Groep 3

2004


Groep 4

2005


Groep 5

2006


Groep 6

2007


Groep 7

2008

hier komt de foto van
groep 8

Nou zeg nou zelf, bijna niet veranderd toch? Behalve de bril, ha ha.

 

 

2005:

 

Yes! Het is ons gelukt!
Wij zijn met het gemende D-team veldkampioen geworden. Wij handballen al weer een poosje
bij HCD'97
Volgend seizoen zitten we in de C.

 

 

 

 

   
Het grote voordeel van groep 4 is dat je naar de disco mag! En hier zie je mij dansen met mijn vriendje Stijn.

 

 

Hier ben ik klaar voor het kerstdiner op school.

 

Voor de gelegenheid heb ik Snuf ook maar een
kerstmutsje opgezet!

 

 

 

 

 

 

 

 

2006:
In het begin van 2006, was er toch nog sneeuw gevallen, Mandy & ik hebben dan ook samen een sneeuwpop gemaakt.

 

Zomaar een foto genomen in april

 

 

 

 

 

 

 

Wij staan alweer een aantal jaren op de camping Kriehuusbelten en als het even kan doe ik mee met de playback-show. Vorig jaar had ik pech, want net voordat ik zou optreden ben ik heel hard op mijn hoofd gevallen en had ik een hersenschudding (zie je wel ik heb toch hersens!) en moest ik rust nemen ipv optreden. Ik zou dat optreden doen met het overbuurmeisje Anouk. Gelukkig was Mandy zo lief om mijn optreden toen over te nemen, maar ik baalde er verschrikkelijk van!

Dit jaar kan ik weer meedoen en ik doe samen met Dewi het liedje Cowboy van Chips, wij hebben heel hard geoefend dezelfde kleren bij elkaar gezocht en we hebben zonnehoeden veranderd in cowboyhoeden.

 

 

 

Met dierendag mochten wij ons
laten schminken bij de
dierenwinkel.
Daar is Snuf ook naar toe gegaan
omdat je de nagels gratis
kon laten knippen!

Knutselen doe ik nog steeds
erg graag, hier hadden wij pepernoten
gebakken en maak ik zakjes en knutsel
ik er nog wat Pieten bij.

 

 

 

 

2007:

Met Pasen was het prachtig weer
dus zijn wij naar de camping gegaan
Daar kwam ook de Paashaas en wij
moesten de eieren zoeken.
Daarna hebben wij ze om de beurt zelf
verstopt, die het paarse ei vond, kreeg een
chocolade-eitje

 

Lekker bezig
met strijkkralen
Daar kun je zulke
leuke dingen van maken

 

 

 

 

Zomaar een foto van mij

 

 

 

 

Carnaval!
Dit jaar kan ik eindelijk weer mee
want vorig jaar was ik ziek!

 

Lekker wandelen met mama
ik had mooi mijn rollerskates
aangedaan.

 

 

 

 

 

 

Dit is mijn slaapkamer, ik heb de grote zolderkamer tot mijn beschikking. Hier is Mandy met Snuf bij mij op de kamer. Aan de andere kant heb ik mijn bureau en de meidenkast staan. Op de meidenkast heb ik in de winter de tv van de camping staan. In de zomermaanden moet ik het doen met de mini-tv. Maar ach dan ben je toch veel meer buiten.

 

 

 

Op de camping vermaak ik mij nog steeds prima, er is in het zomervakantie dan ook van alles te beleven en dit jaar mochten we voor het eerst ook alleen naar het meer, wel moeten wij altijd vertellen waar zij heen gaan. De knutselclub ga ik af en toe naar toe, alleen als ze geen kinderachtige dingen maken. Verder hebben wij dit jaar een grote boot gekregen en dat is ook echt tof!
Lekker dobberen op het meer
met de luchtbedden en zwemband

De nieuwe boot uitproberen
Elisabeth mocht ook mee
Best lastig zoveel stuurvrouwen
aan boord


Hier zijn we aan het oefenen voor de Playback-show.
Dit jaar was er een loting, ik werd er helaas niet uitgelood, maar mocht met de rest meedoen als achtergrond zangeres

 

 

Ook op de camping kon je meedoen aan een
handbal toernooi en er werden medailles gegeven
voor de nummers 1, 2 en 3
 

Gelukkig wonnen we alle drie (verschillende teams)
een medaille

   


           

Ook op school had ons team
met sportdag een beker
gewonnen. Iedereen mocht
hem een weekje thuis hebben

 Ik heb de beugel niet
zolang gehad, maar was
toch blij toen deze eruit mocht
Yes, geen beugel meer!
En ik heb nu prachtige tanden, ja toch?

 

 

Lekker!

Spaghetti eten, het liefst
met een schaar erbij, zoals
Pippi Langkous, helaas mocht
dat niet!

   

 

Hier moet je heel goed kijken, want in mijn
hand heb ik ons nieuwste huisdier Lola de hamster

Wij hebben haar gekregen van Betty & Marcel,  omdat
er wat gezeur was met een andere hamster
Die hadden wij gekocht met z'n vijven, het beestje ging
iedere week naar een ander huis, dat vonden wij best
zielig en dat vonden Betty & Marcel ook.

 

Hier sta ik op het hoogste punt van Nederland in Vaals. Tijdens een vakantie in Belgisch-Limburg, omdat Opa & Oma 40 jaar getrouwd waren

 

 

 

 

 

 In november was er weer een disco, toen kwamen de Pieten
ook meedansen en ik mocht ook met een Piet dansen!


 

Ook op de disco, dit is mijn hartsvriendin Marit.

Wij doen vele dingen samen, computeren, Nintendo spelen, naar het dansen op woensdag en ze komt ook af en toe een broodje bij ons eten tussen de middag.

Ook hebben wij al bij elkaar gelogeerd, wat ook erg laat, maar gezellig was!

 

 

 

 

 

Nadat wij het plezier in handballen waren verloren bij onze vorige club
zijn wij met z'n drieŽn naar SV Schalkhaar gegaan.

Wat een verbetering! Wij spelen nu in de C2 en hebben een echt team!
Iedereen speelt en scoort. En toch is dit een team met bijna allemaal nieuwe meiden en wij zijn 2de geworden in de zaalcompetitie, knap he!

Op de foto zie je ons hele team inclusief de coach Renate & Wilco, hier vieren wij het Sinterklaasfeest bij Manouk thuis.
Het was reuze gezellig en wij hebben leuke dingen gekregen.

 

 

 

 

 

 

 

2008:


   
In januari zijn ik en Ilse op de kookclub gegaan, dat wordt gedaan in het Hof van Salland. Roelie leerde ons koken
en we waren daar met 8 kinderen. Iedere week moesten wij ons eten zelf klaarmaken en gingen daarna
gezamenlijk eten. Ook mochten er iedere week 2 kinderen iets bakken om mee naar huis te nemen.
Ik heb appeltaart en boterkoek gemaakt.

 

Tijdens de vakantie naar Drenthe, heb ik nog een ochtend meegedaan
met de knutselclub om een vogelhuisje te maken

Het regende toch die dag, dus dat kwam mooi uit!

Ook zijn wij die vakantie veel wezen zwemmen, naar de grootste hunebedden van Nederland
geweest, naar voormalig kamp Westenborg, en gezellig winkelen in Emmen.

Eigenlijk hadden we nog veel meer willen doen, maar tja een midweekje vakantie
is ook zo weer voorbij. Het was wel heel gezellig.

 

 

 

 

       

 

Weer een kinderdisco. Ook weer heel gezellig, dansen met Stijn.

 

 

 

 

 

 

 

Dit is het toetje van de
laatste avond

 

 

 

 

 

 
Voor de laatste
avond heb ik samen
met Ilse de salade
gemaakt

 

 

 

 

 

En hier zitten wij gezellig te eten met van ieder kind een ouder        
of oma om te genieten van het eten. Helaas is de kookclub          
alweer afgelopen, misschien volgend jaar nog een keer         
Wij kregen allemaal nog een kookboek mee, zodat wij thuis verder       
kunnen met het koken                                                             

 

 

 

 

Klik hier om mij een e-mailtje te sturen