Tot ons grote verdriet moeten wij hier vertellen dat geheel onverwachts Henk is overleden op 17 november 2009.
Het is zo onwerkelijk voor ons dat hij er ineens niet meer is!
 


Op de rouwkaart hadden wij het volgende gedicht:

Al hield je nog zoveel van het leven,
je had het niet in eigen hand.
Ongevraagd moest je het verlaten
en wij staan machteloos aan de kant. 

 

Wij hebben besloten dat de pagina van Henk gewoon blijft bestaan, net als alle mooie herinneringen aan hem.

 

 

Hallo,

Ik ben Henk, geboren in 1962, getrouwd met Diana ook in 1991, en sinds 1996 vader van 3 prachtige dochters,  te weten; Joyce, Ilse & Mandy.  Menig man zal jaloers zijn op mijn harem!

Beroep: heftruckchauffeur bij Stegeman (ja, de worstfabrikant), ik werk hier al meer dan 20 jaar, nu  op een andere afdeling, waardoor ik nu meer collega's  en afwisselender werk heb, dus ook minder op de heftruck. Door de afgelopen reorganisatie stond ik bijna op straat. Ik kon solliciteren naar de afdeling Filé American, dat heb ik gedaan en gelukkig ben ik aangenomen, dus voor mij weer een nieuwe uitdaging, waar ik zin in heb.

Mijn opleiding is boekhouder en ik heb een middenstand diploma en droom nog steeds van een eigen CD-zaak.

Hobby's: grote passie muziek, voornamelijk luisteren, zelf bandjes maken en sinds kort ook zelf Cd's maken. Zo kan ik CD maken die wijzelf leuk vinden. 
Ik ben vroeger diskjockey geweest en volgens mijn vrouw  hou je daar een tik aan over, ik verzamel nog steeds CD en onze CD-collectie is dan ook uitgebreid, mede  omdat ik een brede smaak heb. Favoriete groepen zijn: The Eagles, U2, Queen,  De Kast, Acda en de Munnik, Kane, etc.
 

Daarnaast heb ik altijd actief voetbal gespeeld bij de Go Ahead, maar sinds de geboorte van de kinderen is dat minder geworden, toen de kinderen ongeveer 1 jaar waren ben ik gestopt, omdat ik bijna de hele zondag weg was voor de voetbal. Waardoor ik het idee had veel van de kinderen te missen.  Verder vind ik volleybal, darten, schaatsen ook leuke sporten om naar te kijken, momenteel beoefen ik geen sport.
Hardlopen wil ik nog steeds graag doen, we wonen vlak bij bos en het is heerlijk om te doen, maar tja voordat je onderweg bent he....

Ik heb ook verzamelingen van stipboeken (Wondersloffen Sjakie, Suske & Wiske, Roel Dijkstra, Rooie Oortjes, etc.) en stickers. Mijn stickerverzameling dateert nog  uit mijn jeugd, momenteel spaar ik niet actief meer, maar mijn plakalbums heb ik nog allemaal

 

 

Voetbal

Nu volg ik wel het voetballen en heb voor het eerst in tijden geen seizoenkaart van de GA- Eagles. Ik zat te wachten op goede aankopen en op spelers van PSV, maar die kwamen niet. Oké het is geen wereld elftal, maar ik draag ze nog wel een warm hart toe en volg ze op de voet.
En dan nu de financiële malaise, waarin de club zich bevind, met in het vooruitzicht een nieuw stadion, waar het eindigt? Ik heb geen idee.

Ook vind ik het leuk om naar de jaarlijkse Eagle-dag te gaan. En soms koop ik daar dan weer kleren die mijn kinderen ook leuk vinden om aan te trekken.

 

 

Zo zullen ze niet misstaan en kunnen ze de Eagles goed aanmoedigen.