Hallo,
Ik ben Diana, geboren in 1964, getrouwd met Henk in 1991 en heb 3 prachtige dochters: Joyce, Ilse & Mandy geboren in 1996.
Wij hebben best wel een druk gezin, want onze dochters zijn een drieling, maar zoals een spreekwoord zegt: "Al het goede komt in drievoud". En dat kunnen wij alleen maar onderstrepen.
Het zijn gelukkig gezonde meiden, die best wel een strakke opvoeding krijgen en met hulp van familie zijn wij de drukste jaren goed doorgekomen. Inmiddels zijn het echte pubermeiden en redden ze zich prima.
Daarnaast werk ik ook nog (kon alleen met hulp van mijn ouders), wat ik een welkome afwisseling vind. Even geen mama, mama, mama, maar ook nog gewoon Diana.

Sinds november 2009 ben ik weduwe, dat ging zo plotseling dat wij nu na 1½ jaar onze draai pas een beetje kunnen vinden. Ik moet je vertellen dat het niet meevalt als ouder alleen met 3 puber meiden, gelukkig heb ik familie en vrienden waar ik altijd wel terecht kan. Maar voor vele dingen sta je er toch alleen voor.

Beroep: Leerkracht, na 15 jaar de administratie gedaan te hebben voor Krehalon vond ik het het tijd worden om mijn "oude" beroep weer op te pakken. Ik heb mijn baan opgezegd, om mijn toekomst te gaan richten op het onderwijs. Dus scholen in Deventer en omstreken; here I come!

In oktober 2001 heb ik 2 dagen ingevallen op de Nicolaasschool in Schalkhaar, ik heb genoten!! Dit was erg spannend, omdat het mijn eerste dagen als echte juf was.
Gezien het enorme tekort in het onderwijs, ben ik per 1 februari 2002 werkzaam als invalkracht, ik ben nog geen dag thuis geweest. Inmiddels op verschillende basisscholen ingevallen, ook voor langere periodes. Sinds het schooljaar 2010/2011 ben ik in de invalpool gekomen voor 2½ dag.

 

 

Klik hiernaast om mijn hobby's te bekijken

Mijn lijfspreuk over sporten is: Sporten is levensgevaarlijk! 

In het grijze verleden heb ik aan paardrijden gedaan en op handbal gezeten, dat was bij KHC, die later overgegaan is in SV-Schalkhaar, waar nu mijn dochters handballen.
Het paardrijden komt weer in the picture, want mijn dochters vinden dat helemaal geweldig, daarom gaan we af en toe naar maneges in de buurt. Ik zat "vroeger" bij de manege in Schalkhaar. Het grappige is dat mijn dochters nu ook alledrie op handbal zitten.
Verder ben ik meestal goed gehumeurd. En vind bijna alles leuk. 
Het maken van homepages is de hobby op dit moment, er gaat best veel tijd in zitten, maar het is ook zo leuk!!!

 

Ik zou het leuk vinden met andere meerling ouders via het e-mailen in contact te komen, hierbij doe ik een speciaal beroep op ouders van drielingen. 
Daarnaast heb ik  een site gemaakt over alleen maar meerlingen, het adres:
Meerlingen Site 
Ik kan nog wel wat informatie en ideeėn gebruiken, help mij !!!
De site is al een enorm succes, gezien de bezoekers en reacties die wij krijgen.